Voorkomen = beter dan genezen

Is de druk bij u in de vakantieperiode ook wel iets minder? Dan is het een uitgelezen kans om eens te kijken naar de hardware binnen uw bedrijf. Helaas heeft hardware niet het eeuwige leven. Als we kijken naar computers, laptops en smartphones dan worden deze vaak om de paar jaar vervangen, schermen en printers gaan wel wat langer mee. Voor een server wordt er vaak gerekend met een levensloop van 4 tot 5 jaar. Oudere servers hebben dan ook vaak hogere onderhoudskosten en kan het voordeliger zijn om een nieuwe server aan te schaffen. Wij raden sowieso aan om een server te vervangen en niet te wachten tot het einde van de levensduur.

Advies nodig?

Denkt u wel toe te zijn aan vervanging van uw hardware of een gedeelte hiervan? Of heeft u hier advies in nodig? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder of mail ons op support@c4u.it

#C4U #Breda #Sterkverbonden #SterkinICT #ICT #Hardware #Vervanging #Servers #Computers #Laptops #Smartphones