Wow wow wow… Wat zijn we trots.
Donderdag 28 september jongstleden vond ons eerste C4U Bowlingevent plaats bij Vier Hoog Leisure in Breda. En wat hebben we hier een magisch gevoel aan overgehouden. Een gevoel van verbondenheid, competitie, warmte en gezelligheid.

Samen met zo’n 90 relaties vonden er onder het genot van een hapje en drankje vier rondes plaats waarin op individuele basis punten behaald konden worden om uiteindelijk naar huis te gaan met de begeerde wisseltrophee: de one-and-only C4U Bowlingbal. Winnaar van de avond was Danny de Hoon van Loendersloot Global Logistics met een totale score van 275 punten.

Bedankt Vier Hoog Leisure voor jullie gastvrijheid en service. Conntext Tekst en Beeld voor de geweldige foto’s, Oscar Turksma voor de mooie prijzen die beschikbaar gesteld zijn door RMS Kerstpakketten en iedereen die op deze geweldige avond aanwezig was.

Wil jij alvast toegevoegd worden aan de gastenlijst voor 2024, stuur ons dan een mailtje. Op naar de volgende editie in 2024!

Aanmelden bowlingevent 2024